Masterplan walk through

Thank you for your submissions, we are currently reviewing feedback and will share detailed designs shortly.


As part of our commitment to providing passive recreation opportunities to our growing community, we are proposing a $3.2 million upgrade to Charles Heath Reserve located on Queens Road in Five Dock, proudly funded by NSW Government. Located next to Five Dock Leisure Centre, the proposed upgrade will include a regional children’s playground, outdoor exercise station, public domain works such as barbecue facilities and picnic seating, landscaping improvements and works to the existing adjacent Five Dock Leisure Centre to build a café and new amenities to support these passive recreational facilities.

Consultation opportunities - first round closed

We have drafted a masterplan for the space and are seeking feedback on what we have included, and would also like specific input from the community on what children’s playground equipment and outdoor fitness equipment we should install. The community’s feedback will be used to develop the detailed designs. We will share these designs and seek further feedback before construction begins in 2021.

Due to social distancing measures during the COVID-19 response, we are unable to host drop-in information sessions, however we have a number of options available for providing feedback:

  • Via the feedback forms on this page
  • By post: Attention Major Projects team, City of Canada Bay Council, Locked Bag 1470, Drummoyne NSW 1470
  • By email: parksupgrade@canadabay.nsw.gov.au
  • By phone: 9911 6357 – please note this phone line is only for submitting feedback
  • Want to ask a question? Please call the Project Manager James Sullivan at 9911 6559
Existing carpark
Existing carpark
Five Dock Leisure Centre - indoors sports courts
Five Dock Leisure Centre - Gymnastics
Five Dock Leisure Centre - Main Entry
Five Dock Leisure Centre Gym
Open grass area
Existing fig trees
Storm water canal
New café tenancy extension
Barnwell Park golf course
Laneway parking
New public amenities extension
New pedestrian pathway
Amphitheatre seating
Children's adventure playground
Outdoor exercise circuit
Public art installation to existing building
Covered BBQ area
Kitchen garden
Informal seating
Informal seating
Informal seating
Walking path

Artist's impressions